Térképszoftver > Térkép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Térképszoftver > 6 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Google Earth
http://earth.google.com/

Látványos műholdfelvételek, háromdimenziós megjelenítés, részletes keresés, adatbázis és tucatnyi extra szolgáltatás jellemzi a Google Earth programot. Ingyenesen letölthető, 3D-s térképet megjelenítő számítógépes program, ami virtuális földgömbként használható. A Föld háromdimenziós modelljére mértékhelyes műholdképek, légifelvételek és térinformatikai adatok vannak vetítve. A programban a Föld minden részéről leolvashatók a földrajzi koordináták, és az adott pont magassága.

Google Earth
Microsoft AutoRoute 2007
http://www.microsoft.com/uk/homepc/autoroute/default.mspx

A Microsoft AutoRoute 2007 sokoldalú útvonaltervező szoftver, amely segít a pontos útitervek elkészítésében, új, ismeretlen területek bejárásában, különböző helyszínek, szolgáltatások megtalálásában.

Microsoft AutoRoute 2007
SzoftverNet
http://www.szoftvernet.hu/index.php?main_page=index&cPath=21

SzoftverNet - Online internetes vásárlási lehetőség.

SzoftverNet
igo.hu
http://www.igo.hu/

A Nav N Go forradalmian új szoftvermegoldásának köszönhetően immár PDA-kon is elérhető a valósághű 3D-s navigáció. Nav N Go iGO 8 Europe.

igo.hu
Aeromap
http://www.aeromap.hu/opencontent.php?id=180

AeroMap V2|VR3 - 3D GPS navigációs szoftver PDA-ra. Utazzon velünk az AeroMap VR3 navigációs szoftver új képi világába! Szoftverünk VR3 verziója túllép mindenen amit a hagyományos digitális térképészet eddig kínálni tudott. A megszokott navigációs technikákon túl az AeroMap VR3 egy virtuális világot teremt, ahol a szabad mozgás segítségével eddig ismeretlen perspektívából mutatja meg a tér harmadik képét.

Aeromap
Nyomkövető rendszer - útvonal lejátszás
http://www.eflotta.com/szolgaltatasaink/utvonallejatszas/

Ma már mindenkinek egyértelmű, hogy egy GPS-es nyomkövető rendszer komoly megtakarítást hoz, és bevezetése gyorsan megtérülő befektetés. De miért választana minket? Az Eflotta Járműkövetés rendszere mindent tartalmaz, amivel hatékonyabbá teheti flottája üzemeltetését. Célunk, hogy segítsük partnereinket a járműflottával kapcsolatos költségek csökkentésében és a hatékonyság drasztikus növelésében. Rendszerünk áttekinthető, könnyen kezelhető és gyors, így Önnek több ideje marad a kapott információk elemzésére, mint azok előállítására. Ráadásul a szerződés megkötésétől számított 3 hónapos elégedettségi garanciát is biztosítunk! További információkért látogasson el a cég honlapjára, ahol megtekintheti szolgáltatásainkat, és árajánlatot is kérhet!

Nyomkövető rendszer - útvonal lejátszás
Hirdetések
Oldal leírása
terkep.wyw.hu: Térkép katalógus: térképekkel, térképészettel foglalkozó tematikus gyűjtemény. Magyar és külföldi térkép oildalak, világtérképek, műholdas térképek.
Gyűjteményünkben 259 válogatott térkép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 259 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 108464